Leventének sorozatos konfliktusai voltak anyukájával egy zombis játék miatt. A gyerek mindent megtett, hogy meggyőzze anyukáját, hogy már elég nagy egy ilyen játék játszásához, és egyébként is minden barátja kipróbálta már. Az anyuka egy ideig hajthatatlan volt, majd úgy döntött, hogy a gyerekkel együtt kipróbálja a játékot.

 

mumm.jpg

Ebből a döntésből egy jó hangulatú este született, közös játékkal. Kiderült, hogy a zombis játék korántsem olyan csúnya, mint amilyenre a szülő számított, inkább egy szimpla lövöldözős játék. Az anya elmondta a gyereknek, hogy miért nem akarta megengedni a játékot, és ez alkalmat teremtett egy beszélgetésre is.

Kiderült, hogy az anyuka nem tudja kezelni a controllert, de a gyerek örömmel megtanította játszani. Levente megélhette, hogy végre Ő is tudott tanítani valamit az anyukájának, az anya, pedig lehetőséget kapott arra, hogy együtt játszhasson a gyerekkel.

Az eset után érezhetően javult kettőjük kapcsolata, megerősödött közöttük a baráti szál, látványosan csökkentek a konfliktusok.

Szerző: Kunsay Gyula  2013.06.26. 12:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://videojatekokrolszuloknek.blog.hu/api/trackback/id/tr685378856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása